Çal bölgesinin bereketli topraklarında yetiştirilen cennet elmasının hasadı sonbahar döneminde yapılır. Toplanan cennet elmaları tek tek ipe dizildikten sonra doğal ortamda kurumaya bırakılır. Çalgarası markasının en değerli ürünlerinden olan cennet elması, sağlığa da oldukça yararlıdır. Soğuk algınlığı, gribal enfeksiyon, nezle ve astım gibi rahatsızlıklara karşı vücudu korur ve bağışıklık sistemini de güçlendirir. Besleyici ve lezzetli bir ara öğündür. Bununla birlikte cennet elmaları kurutulurken, iyice yumuşaması ve olgunlaşmasını beklemek oldukça önemlidir. Kooperatifimizin titiz ve çalışkan kadınları sizler için en doğru yöntemleri kullanarak dikkatli bir şekilde güneş ışığında ve en ideal ortamlarda kurutma işlemini gerçekleştirdikten sonra özenle paketleyerek sizlere ulaşmasını sağlar.